4. Sokol Kamýk nad Vltavou A - TJ Krásná Hora B 3:2 (3:0)

17.09.2011 16:30

Místo konání: hřiště Kamýk nad Vltavou

RO: Vočka ml., AR1-Žebrakovský, AR2-Kubánek. Diváků: 50

Sestava: Čedík O. - Soukup, Mol Pavel, Lukeš (73'Samek), Mol Petr - Skřivan, Houška (C), Vaněček, Procházka - Mazour P., Čedík L.

Náhradníci: Hejna, Štrob.
Omluveni: Mazour T.,Tatoušek
Neomluveni: -
Velmi pozdní příchod: Chmátal
VM: Krůta; HP: Neužil M.

1' - Dle původního zápisu nenastupuje v základní sestavě Mazour P.(zranění při rozcvičení), ale Hejna. Zápas začíná minutou ticha za zesnulého pana Karla Mola, jednoho z nejvěrnějších fanoušků Kamýku.
6' - Hejna dostává míč na levé straně u autové čáry, zbavuje se bránícího hráče a centruje do pokutového území, Vaněček si nabíhá a z voleje uklízí míč do sítě - 1:0
9' - Procházka přihrává do běhu L.Čedíkovi, brankář hostů vybíhá a Čedík ho stačí přehodit - 2:0
21' - hosté se také dostali na naši polovinu, nic kloudného nevytěžili, k volnému míči se dostal Petr Mol, nakopává ho dopředu na L. Čedíka, ten si míč zpracoval, chvíli se zdálo, že neví co s míčem udělat, pak si zřejmě vzpomněl na otřepanou frázi:"Když nevíš co s míčem, vystřel", což také učinil a míč se třepetá v levém horním rohu branky hostí - 3:0.
45' - poločas. Do konce poločasu jsme měli míč pod kontrolou, hosty jsme do vážnějších akcí nepouštěli, ale ani my jsme si již žádnou nevytvořili.
46' - Začíná druhý poločas.
55' - Závar před naší brankou, střelu na naši branku O.Čedík vyráží, volný míč naše obrana není schopna odehrát a tak se k němu dostává hráč hostí, O.Čedík ho fauluje a je z toho pokutový kop. Nařízenou penaltu Zelenka proměňuje a je sníženo 3:1. Od této chvíle hráči hostí, kteří ještě v tomto ročníku nezískali ani bod, začali pomalu přebírat otěže zápasu.
73' - střídáme, odstupuje Lukeš a na hřiště vbíhá Samek.
75' - faulujeme cca 20 od naší branky, k přímému kopu se staví Zelenka a přes zeď trefuje neomylně levý horní roh naší branky, O.Čedík byl bez šance 3:2. Od této chvíle domácí znervózněli, neudrželi delší úsek míč pod kontrolou, hosté vycítili šanci na své první body, dostávali naše hráče pod tlak, v obraně hráli na riziko, leč vážnější akci nevymysleli.
90' - Konec zápasu, vyhráváme a opět to byli nervy... Na lavičce zůstal ještě Štrob, který se na hřiště nedostal. Je třeba mu poděkovat za přístup, i když by mohl v této době dělat něco užitečnějšího, třeba na baráku... Bohoušku děkujeme